Intro

Ako dlho trvá výber peňazí z 1xBet?

1хБет сколько выводится платеж
Keď si hráči vyberú platobný nástroj a požiadajú o finančné prostriedky, zaujímajú sa: „Ako dlho trvá výber z 1xbet?“ V predchádzajúcich článkoch sme o tom už okrajovo písali. Rozhodli sme sa však túto tému rozšíriť a pridať odpovede na všetky otázky používateľov týkajúce sa výberov na ich osobný účet

Logo 1xbet
bonus 100 % až do výšky 100 EUR

Registrácia 1xBetRegistrácia 1xBet

Najlepší alternatívny bookmaker, ak 1xbet nepôsobí vo vašej krajine:

Logo 22bet

100% bonus až do výšky 122 EUR

Ako dlho trvá výber peňazí od 1xBet?

Proces výberu peňazí od 1xBet pozostáva z niekoľkých krokov:

  • Hráč si vyberie jednu z platobných metód, ktoré sú k dispozícii vo vašej osobnej skrinke (sekcia1xBet „Výber z účtu“).
  • Stávkujúci odošle žiadosť o prevod finančných prostriedkov z herného účtu na svoj osobný účet. V tejto fáze sa žiadosť posiela stávkovej kancelárii na overenie. To môže byť vykonané automaticky, alebo ak má spoločnosť dodatočné otázky o pôvode peňazí – prostredníctvom finančného oddelenia 1xbet.
  • Bookmaker platbu potvrdí a prevedie ju do platobného systému.
  • Platobný systém spracuje žiadosť a prevedie finančné prostriedky na osobný účet hráča.

Celkový čas výberu peňazí z 1xbet zahŕňa všetky vyššie uvedené kroky a závisí od:

  • Overenie finančných prostriedkov kanceláriou. Ak sa transakcia overuje automaticky, trvá to až 10 minút. Ak je manuálna, overenie môže trvať od pol hodiny do niekoľkých hodín, menej často – dní.
  • Zvolený spôsob platby. Každá platobná služba má svoje vlastné predpisy pre spracovanie platieb. V niektorých prípadoch je spracovanie transakcií ovplyvnené víkendmi a sviatkami. Vtedy sa prevod uskutoční v pracovný deň a doba výberu z 1xBet sa môže predĺžiť o niekoľko dní.

1хБет минимальная сумма платежа

Na základe vyššie uvedeného možno povedať, že pre používateľa bude ťažké vypočítať presný čas výberu z 1xbet. Preto sa oplatí spoliehať sa len na priemerné hodnoty.

1xBet: ako dlho trvá výber peňazí?

Ako bolo uvedené v predchádzajúcej časti, je takmer nemožné určiť presný čas, ktorý bude potrebný na prijatie platby od 1xbet na váš osobný účet. Hráči môžu použiť našu tabuľku na plánovanie svojich transakcií pri výbere:

Spôsob výberu peňazí

Priemerný čas prevodu

Suma za transakciu

Karty VISA, Maestro 1 minúta – 7 dní od 100 rubľov*
Bankové karty Mastercard, Mir 1 minúta – 7 dní od 1000 rubľov*
Elektronické peňaženky Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO atď. 1 – 30 minút od 100 rubľov*
Peňaženka Jeton 1 – 30 minút od 89,91 rubľov*
Platobný systém Ecopayz 15 – 30 minút od 908,05 RUB*
Platobný systém Payeer 15 – 30 min od 179,82 RUB*
Kryptomena Bitcoin do 10 minút od 15270 RUB*
Kryptomena Litecoin do 10 minút od 105 rubľov*

*Alebo ekvivalent v inej mene

Upozorňujeme, že minimálna suma na transakciu na webovej stránke 1xBet sa môže líšiť. Aktuálne informácie nájdete v časti „Výber z účtu“ vo svojej osobnej skrinke.

V prípade, že máte problémy s výberom peňazí z 1xBet, odporúčame vám prečítať si náš článok.

Často kladené otázky týkajúce sa výberu peňazí z 1xBet:

📃 Od čoho závisí rýchlosť výberu 1xbet?

Výber finančných prostriedkov z účtu 1xBet sa uskutočňuje podľa jasného nariadenia. Od okamihu, keď požiadate o výber, až po pripísanie prostriedkov na váš hlavný účet môže trvať od niekoľkých minút až po týždeň. Rýchlosť spracovania žiadosti závisí od overenia profilu (ak nie sú k dispozícii potrebné dokumenty, stojí za to ich poskytnúť na overenie totožnosti); výšky platby (stávková kancelária môže stanoviť limity na maximálnu výšku vyberaných peňazí); vybraného spôsobu platby (spracovanie peňazí môže trvať dlho podľa predpisov platobnej služby); krajiny bydliska stávkujúceho (v niektorých krajinách funguje finančný monitoring všetkých platieb) a rýchlosti tímu 1xbet, ktorý žiadosť spracuje. Rýchlosť výberu môžu ovplyvniť aj iné faktory, ale nie tak výrazne.

⏱️ Ako dlho trvá výber peňazí z 1xbet?

Používatelia 1xbet majú k dispozícii viac ako 30* spôsobov výberu, počnúc prevodom karty a končiac prevodom na kryptoúčet. Keďže všetky služby majú svoje vlastné predpisy, rýchlosť žiadosti o výber z 1xbet je dynamická hodnota. Doba výberu sa pohybuje od 1 minúty do 7 dní. Podrobné informácie o trvaní výberu finančných prostriedkov z účtu stávkovej kancelárie nájdete v článku
*Počet platobných metód závisí od krajiny bydliska hráča.

⏳ Ako dlho trvá výber peňazí z 1xBet na moju kartu?

Prevody na kartu sú na 1xBet považované za jedny z najrýchlejších. Používatelia by však mali rozlišovať medzi výberom peňazí z 1xBet prostredníctvom p2p prevodu a na údaje bankovej karty. V prvom prípade sa platba uskutočňuje na číslo karty a prebehne v priebehu niekoľkých minút (čas sa môže predĺžiť kvôli kontrole finmonitoringu). V druhom prípade sa platba uskutočňuje podľa pravidiel platobného systému danej krajiny. Peniaze teda dostanete do 24 hodín (v priemere niekoľko hodín). Podrobnosti o platobných údajoch si pozrite na webovej stránke miestnej národnej banky.

Relevantné správy