Intro

1xBet live športové stávky: funkcie a typy stávok

Používatelia, ktorí uprednostňujú online stávkovanie, ocenia ponuku stávkovej kancelárie 1xbet. Stávkujúcim ponúka širokú škálu udalostí, praktické nástroje na rýchlu správu stávok a rôzne možnosti stávkovania. Podrobnejšie informácie o sekcii Live si preberieme v dnešnom článku.

Logo 1xbet
bonus 100 % až do výšky 100 EUR

Registrácia 1xBetRegistrácia 1xBet

Najlepší alternatívny bookmaker, ak 1xbet nepôsobí vo vašej krajine:

Logo 22bet

100% bonus až do výšky 122 EUR

1xBet Live stávky pre začiatočníkov a profesionálov

Stávková spoločnosť 1xBet sa od konkurencie odlišuje svojou rozmanitosťou stávok pred zápasom a stávok naživo. Keď už hovoríme o zložení 1xBet, stojí za zmienku veľký výber udalostí vo výklenkových ligách. Aktuálny celkový počet predzápasových udalostí dostupných na stránke je viac ako 5 000. To je celkom dosť pre profesionálov v oblasti stávkovania aj pre začiatočníkov.

V prípade stávok naživo má 1xBet v jednom okamihu k dispozícii približne 1000 udalostí naživo (v závislosti od sezóny). To je pre skúsených stávkarov závažný argument. Hoci čoraz viac nováčikov uprednostňuje stávky live – stávky, ktoré sa podávajú v priebehu udalostí. Uľahčuje im to možnosť sledovať zápasy online a robiť presnejšie predpovede, ako aj „vyberať“ dobrý kurz na stávkovanie. Sekcia Live na 1xBet je však určená predovšetkým pre vyškolených stávkarov. Ak ste so stávkovaním práve začali, odporúčame vám navštíviť našu školu stávkovania, kde získate cenné tipy pre úspešné stávkovanie.

online stávkovanie 1xBet: ponuka stávok

Ako sme už spomenuli, online stávkovanie od 1xBet nájdete na našej stránke Live stávky. Pohybovať sa môžete prostredníctvom horného a dolného menu. Samotná sekcia je usporiadaná podľa princípu line-upu: v pravej časti obrazovky sa nachádza sekcia s „Top šampionátmi“ a „Top hrami“, kde sú zhromaždené populárne udalosti. K dispozícii je aj bočné menu, ktoré umožňuje rýchly výber hier v rôznych športových disciplínach.

Používatelia môžu denne uzatvárať live stávky na 1xbet na viac ako 20 športov. Rozmanitosť online udalostí je nižšia ako línia, čo je typické pre všetky stávkové kancelárie. Stávkujúci však majú možnosť vsadiť na čokoľvek od prvého tímu až po počet žltých kariet vo futbale. Používatelia tak majú k dispozícii všetko, čo potrebujú na to, aby sa pri stávkovaní 1xBet live dobre bavili.

stávky 1xBet Live

Okrem štandardnej prezentácie stávok naživo majú hráči v rozbaľovacom menu k dispozícii aj ďalšie možnosti stávok naživo. V súčasnosti sú na 1xBet k dispozícii nasledujúce typy online stávok:

  • Stávka na vlastnú p äsť je stránka so všetkými ponukami stávok naživo, ktoré sú k dispozícii v krajine bydliska hráča. Ponuka je tvorená na základe údajov zadaných v profile hráča.
  • Multi-LIVE je praktický ovládací panel, ktorý vám umožňuje sledovať vybrané live stávky súčasne. Používateľ sám zhromažďuje udalosti na stránke a spravuje ich metódou drag-and-drop.
  • Oznámenia o udalostiachLive sú zápasy, ktoré sa čoskoro uskutočnia a prenesú sa do sekcie Live. Používateľ si tak môže ihneď vypočítať, ktoré stávky je možné podať v predzápasovej fáze a ktoré sú k dispozícii online.

Predtým boli hráčom k dispozícii aj iné zastúpenia stávok naživo, ako napríklad ruleta Live. Bookmaker 1xbet však nestojí na mieste a neustále vykonáva zmeny vo funkčnosti webovej stránky.

Мульти Лайв 1хБет

Výhody a nevýhody stávkovania naživo na 1xBet

Ako ukazuje prax, skúsení používatelia 1xBet sú ochotnejší uzatvárať stávky na športové zápasy online ako na linke. Dôvodom sú výhody stávok naživo v porovnaní so stávkami pred zápasom, a to:

  • Veľký výber udalostí v rôznych športových disciplínach.
  • Rýchlosť stávkovania na rôzne udalosti.
  • Praktické nástroje na analýzu zápasov.
  • Živé videoprenosy niektorých zápasov (online televízia).
  • Vyššie kurzy v porovnaní s konkurenciou.
  • Čas na výpočet stávky naživo je 10-15 minút

Podávanie stávok naživo má však niekoľko nevýhod:

  • Žiadna možnosť označenia športového stávkovania online.
  • Finančné prostriedky získané zo stávok 1xbet live môžete vybrať až 12 hodín po zápase.
  • Nie vždy je k dispozícii poistenie pre stávky naživo.

Napriek týmto nevýhodám si online športové stávky od 1xBet získavajú medzi stávkarmi čoraz väčšiu popularitu. Preto počet udalostí v sekcii, ako aj nových stávkových nástrojov, rastie. To je veľké plus pre fanúšikov stávkovania v reálnom čase.

Relevantné správy